Välj rätt bland trendiga resväskor

När du behöver en ny resväska finns det ett stort sortiment att välja mellan från många olika leverantörer. Det är viktigt att välja en storlek på väskan som flygbolag accepterar om du tänker ta flyget. Även som tågresenär behöver du tänka på storleken och att väskan enkelt går att låsa för att hålla innehållet säkert under resan.

Det finns flera fördelar med att satsa på Cavalet resväskor som är ett tidlöst och praktiskt val. Cavalet erbjuder resväskor i klassiska former och färger vilket gör att de ger ett sobert och stilfullt intryck. Välj bland kabinväskor i olika utföranden som är praktiska att ta med på resan samtidigt som de håller din packning trygg och säker.

Rätt väska för resan

Det har blivit allt mer vanligt att flygbolag tar ut avgifter när resenärerna checkar in sina väskor. Detta har resulterat i att en del resenärer numera ratar stora resväskor och hellre flyger med handbagage. Preferenserna varierar dock beroende på ålder, där yngre mellan 18 och 30 helst vill resa lätt. Äldre resenärer mellan 51 och 65 år tycker inte att avgifterna är lika viktiga och tar hellre med sig större bagage.

När det gäller att hitta rätt mått för resväskan bör du tänka på att:

  • Varje flygbolag bestämmer över vilken storlek som är tillåten för ditt handbagage
  • Handbagaget får vara högst 56 cm x 45 cm x 25 cm
  • Kontrollera vilka regler som gäller för det bolag du har valt att resa med

Packning på resan

De flesta resenärer uppför sig väl på resan, men en del ovana resenärer vet ibland inte var de ska lägga sin väska. Bagaget kan ställa till med mycket besvär både för andra passagerare, tågvärdar och flygvärdinnor. Om bagaget består av för många väskor eller placeras fel kan det orsaka irritation eller personskador. Uppgiften för personalen är att se till så att allt bagage förvaras säkert, därför bör du inte ta med dig för mycket handbagage.

Trender för resväskor

När det gäller utseende och utformning på resväskan vill många hålla sig till de senaste trenderna. Du kan välja bland många olika mönster, färger och storlekar och anpassa ditt inköp till dina egna behov och flygbolagets regler. Årets trender för resväskor poängterar minimalism och elegans, där glitter och metallicfärger är särskilt intressanta. Med en minimalistisk interiör och mycket bling får du en resväska som håller länge och kan hänga med på många resor världen över. Väskan bör utstråla kvalitet, med rena linjer och detaljer som har omsorgsfull design. I modevärlden gäller nu “less is more” där designermärken och logotyper har ersatts av diskret elegans.

Bland favoritfärgerna för resväskor finns gult, rosa, ljust beige och blått. Den sobra stilen på resväskor passar bra ihop med en mer avslappnad klädsel. När du ska ut och resa långt är det viktigt att packa ner de kläder du kommer att behöva, men du kan också behöva tänka på vilka kläder du har på dig när du boardar flyget eller kliver på tåget. Med en bekväm och ledig klädsel samt en snygg och hållbar resväska är du väl förberedd för nya spännande reseupplevelser.