Köp snygga accessoarer av hög kvalitet från Saddler

Visst har du vissa accessoarer som du använder nästan varje dag, till exempel en väska och ett bälte? En fördel är då om dessa accessoarer håller sig vackra under lång tid så att du slipper köpa nytt hela tiden. Har du inte redan gjort det bör du snegla närmare på det svenska märket Saddler nästa gång du ska köpa accessoarer. Det finns nämligen flera goda anledningar till att göra det.

Saddler är som sagt ett svenskt märke med bas i Kungsbacka. De har ägnat sig att designa och sälja vackra accessoarer i läder sedan 1986 och har med tiden blivit ett riktigt eftertraktat märke. Det beror på att det är allmänt känt att varumärket håller hög kvalitet och gör snygga produkter. Läs vidare för att ta reda på varför dina nästa accessoarer bör komma från Saddler.

Hållbarhet och stil

Något som märket Saddler brinner för är hållbarhet och stil. De vill helt enkelt ta fram produkter som kan användas år efter år utan att bli förstörda eller fula. På grund av det arbetar man främst i läder. Läder är ett material som åldras vackert till skillnad från produkter i konstläder som bara ser solkiga ut med tiden. Konstläder, eller veganläder som det också kallas, har visat sig ha ganska hög miljöpåverkan vid jämförelse med vanligt läder. Som du säkert vet har också så kallad fast fashion varit i blåsvädret på senare tid då det kommit fram att osålda plagg och accessoarer har dumpats istället får att återanvändas. Detta är något som du inte behöver vara rädd för om du köper produkter från Saddler eftersom man där värnar om miljön.

Bra arbetsvillkor

Något som också uppmärksammats på senare tiden är de hemska arbetsvillkor många som arbetar med produktion i modeindustrin har. På Saddler arbetar man istället med långa relationer med sina olika tillverkare, något som gör att man kan påverka och till exempel kräva rimliga löner för dem som framställer produkterna.

Idag är hållbar och rättvis produktion viktigare än någonsin och också något du bör tänka på när du köper nya plagg och accessoarer. Det är därför bra att vända dig till företag som Saddler för att kunna påverka med din konsumentmakt.