Dags att välja bröllopsklänning

Det är bröllopstider, och det är magiskt. Runt på stan ser man svensexor och möhippor som är i full gång, och i kyrkklockorna ljuder det av kärlek när nygifta lämnar altaret hand i hand. Och dessa bröllopstider gör ju också att man får ett sug att planera sitt eget bröllop. Så oavsett om du är singel eller med någon, förlovad eller sambo – hoppas vi att du njuter av denna speciella bröllopstext, där fokus ligger på det absolut bästa med bröllop: brudens utseende och kläder.

Det finns ju väldigt många olika stilar att välja på när det är dags att välja inför bröllopet, och det absolut viktigaste valet är klänningen. Några saker som kan vara bra att tänka på när du väljer din klänning är följande:

  • Var ska bröllopet vara? Är det exempelvis ett utomhus bröllop i skärgården eller på stranden? Då kanske det inte är ultimat att ta en klänning med väldigt mycket släp. Istället kan man ta en lättare variant och satsa på detaljerna i accessoarerna (tiara, slöja, smycket och så vidare) om man vill få den mer bröllopsexklusiva looken.
  • Ska ni ha tema? Kanske ska ni göra något extraordinärt och då kan det vara bra att anpassa klänningen efter det. Om ni har svårt på att komma på roliga teman kan ni kika på den här artikeln  där man tagit fram 9 olika bröllopsklänningar i helt egen stil.
  • Inspiration! Att inspireras är bra oavsett vad det är för tillfälle som man ska klä sig till. Vad gäller bröllop brukar oftast kändisbröllop sätta trenden i hur det kommer att bli, och ett av de största i år är helt klart att Kanye West gifte sig med Kim Kardashian, som självklart hade en magisk klänning (se den här)

När du väl har valt klänning kommer det mycket annat som ska planeras såklart. Du måste veta hur du ska håret, vad du ska ha för nagellack, skor, smycken och så vidare. Det blir en del med andra ord. Viktigaste är dock att du ser till att ditt bröllop och din bröllopsklänning speglar dig – det är bara en gång i livet som man upplever den bröllopsdagen! På tal om det, viktigt är det också att få fina bilder från vigseln så glöm inte att boka en bröllopsfotograf. Http://kristinamalmqvist.com/ är en rekommendation, kolla själv de bilder hon lagt upp på sin hemsida.