Älskade höstmode!

Visst, sommaren är väl rent generellt sett den årstid som flest svenskar har som favorit, och egentligen så kan man inte säga emot. För vem älskar inte varma dagar på en uteservering, att vara på stranden eller att slippa tänka på att man måste ha på sig jacka när man lämnar sitt hem. Men även om sommaren verkligen bjuder på en hel del härliga händelser, så är det inte alla som är jätteledsna när hösten sen gör entré. Och det har egentligen inget med temperaturen att göra, utan att höstmodet äntligen är här!

De allra flesta av oss gillar varmare temperaturer, men på sommaren är inte möjligheterna för mode och en riktigt snygg outfit alls lika stora som de är på höst och vinter. Det är nämligen väldigt många som älskar hösten just på grund av att vi äntligen kan klä oss i snygga, svarta jeans, mysiga tröjor, fina jackor och accessoarer. För att inte tala om skorna! Att tröttna på sommarens ballerinaskor och sandaler är lätt hänt, så att äntligen få ställa dem på hyllan innan nästa säsong är allt som oftast något roligt. Istället så är det fram med alla nya inköp som man gått och längtat efter under de allra varmaste dagarna.

Vad som är trendigt varierar väldigt mycket från höst till höst, det vet såklart alla så kallade fashionistas om. Men en sak är samma för varje år i alla fall, nämligen att det är mörkare färger som gäller än på sommaren! På kläder såväl som väskor och accessoarer, och även smink och naglar! På sommaren har man kanske helst ett par vackert pastelliga målade naglar eller en knallig neonfärg, men på vintern är det grått, svart och vinrött som regerar! Det är med andra ord oftast inte en så himla stor utmaning att vara trendig på hösten!