Så håller du hemmet dammfritt med städhjälp

Låt inte ditt hem gro igen av smuts och damm bara för att du har tidsbrist eller är lat. Det finns många sätt du kan hålla rummen skinande rena och fönstren putsade till max året runt. Med proffsig städhjälp slipper du tristessen med städningen.

 Låt någon riktigt duktig och proffsig ta hand om städningen hemma. Med www.losningar.se håller sig ditt hem fräschare längre och även små detaljer glöms inte bort – något som kan inträffa om du städar själv. En stor fördel med städhjälp är att städaren själv oftast tänker på att göra annat än att bara städa och plocka upp efter dig. Det kan röra sig om att ställa in ren disk från diskmaskinen, skaka om kuddarna, dammsuga under soffan eller bädda sängen.

golvmoppEn tjänst som är värd vartenda öre!

Många kanske tror att det är dyrt med städhjälp men eftersom jobbet utförs så bra och grundligt vid varje tillfälle tar det längre tid innan du behöver be om ny hjälp igen. När du städar själv är det lätt att du glömmer saker som att damma eller tvätta fönstren och så vidare. En städfirma skurar och skrubbar varenda millimeter av ditt hem så att du bara kan underhålla det enkelt själv under tiden och slippa de tråkigaste momenten.

Mellan-underhållet som man kan kalla det, kan bestå av enkla husmorstips som du kan sno ihop själv med ättika eller bikarbonat om du vill slippa dyra rengöringsmedel. Städhjälp innebär även det smarta RUT-avdraget som ger dig lägre kostnader i de fall du äger din bostad.

 

Du kan göra avdrag för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (rut)