Älskade parfym

Vem älskar inte parfymer? Dessa vackra flaskor med underbar design som sprider en underbar doft i våra liv. Du ser en snygg tjej i Stockholm som sveper förbi och lämnar efter sig en ljuvlig doft av skönhet. Vad finns det att inte älska? Ja, antagligen priset. Riktiga parfymer är fortfarande väldigt dyrt och inget man har råd att slösa på eller köpa nytt var och varannan månad. Parfymer är något lyxigt och fantastiskt och även då man förstår att de kostar som de gör på grund av allt från själva framtagningsprocessen, design av flaska, märke etcetera så önskar nog de flesta att det i alla fall kunde vara lite lite billigare.

Som tur är behöver ingen använda sig av samma knep som Jean-Baptiste Grenouille gör när han tillverkar parfym i filmen ”Parfymen”(The Perfume).

När det gäller att köpa parfym passar många därför på att köpa dem i taxfree-butikerna när de är ute och reser, eftersom man då kommer avsevärt mycket billigare undan. Att beställa parfymer online är ett annat bra tips. Även då det inte rör sig om taxfree-priser så går det ofta att hitta parfymer lite billigare på webbutikerna än i de fysiska butikerna.