Årets snyggaste hårtrender

Med en ny säsong kommer nya trender inom mode, skönhet och så klart hår. Årets trendigaste frisyrer finns i olika längder och bland annat är krustången och tiaran tillbaka för att skapa den allra hetaste stylingen.

7575317-charming-girl-having-a-photo-session-in-a-studio

I Expressen kan man läsa om årets hårtrender och där berättar en frisör om att 2016 går åt motsatt håll från 2015. Om förra året var det år som vi gick loss fullt ut med färgpenseln, gör vi det motsatta i år. 2016 kommer nämligen att göra de flesta lite mer naturliga och nu är det mer modernt att framhäva den egna personligheten med håret. Något som dock sticker ut en hel del i år är att krustången är tillbaka. Bland annat sågs modeller på Alexander McQueens visning gå med håret krusat tillsammans med huvudbonader och accessoarer. Många tycker att det är väldigt otippat att trenden kommit tillbaka men den verkar vara här för att stanna.

Långa och korta längder

Både i den här artikeln och på Damernas Värld kan man läsa om vilka frisyrer som är trendiga. Långa frisyrer går, precis som vid de flesta säsonger, även hem den här säsongen. Men som med många andra trender i år är det naturligt som gäller. Man bör nämligen låta den naturliga texturen komma fram och de långa håren får gärna vara hälsosamma och vågiga på ett naturligt sätt. Men bara för att de ska vara naturliga i texturen behöver de inte vara naturligt långa. Man kan gärna ta hjälp av lite löshår från exempelvis headzone.se för att få till de långa längderna. När det kommer till kortare längder håller trenden i sig från förra året och det är den längre boben, ”loben”, som gäller.


Den trendigaste stylingen

Om man vill styla sitt hår på ett trendigt sätt i år kan man exempelvis satsa på så kallade nomadflätor eller miniflätor, som verkligen är supertrendiga. Det är även trendigt att sätta en tiara i håret och då är det inte någon prydlig uppsättning med prinsesstiara som gäller, utan en mer rockig och lekfull look med tiara som kronan på verket. Läs mer.