Bli av med fula skönhetsfläckar

Med solen och med åldern följer fläckar på huden. Ibland går de bort av sig själv och ibland måste du hjälpa dem på traven. Men har du redan provat mängder med kurer och krämer utan större resultat så är det dags att kontakta en skönhetsklinik.

Har du gnidit och skrubbat utan resultat? Trots lovande krämer som bleker huden kan vissa fläckar sitta som berg på huden. Det finns många behandlingar att ta men vissa kan vara lite riskfyllda. Något som dock lovar resultat och håller sig är IPL. Boka en ipl behandling hos Inskinity och bli av med dina bruna fläckar för gott!

kvinnohänderGuiden till den perfekta hyn

Utöver de behandlingar du gör är det viktigt med rätt hemmavård och underhåll. Om du betalar för en dyr behandling och sedan går ut och lägger dig i solen direkt efteråt så är det ditt fel om resultatet uteblir. Det är viktigt med rätt vård både innan och efter en laserbehandling.

Sov ordentligt och lev sunt

Detta kan låta som ett superenkelt eller ett supersvårt råd att ta emot. Ett sunt leverne som inkluderar 8 timmars sömn varje natt, rikligt med vatten, bra och nyttig mat och dessutom mycket träning som får huden att svettas ut gifter och smuts är det första steget mot fin hy. Och det allra viktigaste är att undvika solens farliga strålar utan solkräm. Solen är den vanligaste faktorn till hudfläckar. Du kanske inte märker det när du är ung men bortåt 40 kan de poppa upp på bara några dagar.

När naturen behöver hjälp

Det finns flera hudbehandlingar att välja mellan för att få bukt med hudfläckar. Laser är en och kemisk peeling en annan. Kemisk peeling kan dock bli för tuff för känslig hud om syran är för stark så tala med din behandlare först för att så om du ligger i riskzonen.