Ge din garderob en unik känsla

Att följa rådande trender som man gillar men samtidigt vara unik, innovativ och egen i sin stil är inte så enkelt som man kunde önska. Eftersom trenderna hela tiden förändras är det näst intill omöjligt att följa med i de små och stora trend-förändringar som sker.

 Kläder på hög

Kreativitet och skapande

Att hitta sin personliga stil är inte alltid lätt. Idag påverkas vi hela tiden av tidningar, reklamfilmer, reklampelare, modebloggar, tv-program etcetera och självklart har allt detta en stor påverkan på både vår stil, vårt sug efter att konsumera, vårt självförtroende, våra prioriteringar och så vidare och det är inte alltid så lätt att veta vad man faktiskt vill ha och vad man bara tror att man vill ha för att man blivit påverkad av någon reklam, modell eller blogg.

För att hitta den stil som man själv trivs i krävs det därför att man till och börja med bygger upp sitt självförtroende och sin självkänsla till den grad att man vågar lyssna på sig själv och klä sig som man verkligen tycker är snyggt, bekvämt och trivsamt oavsett vad modereklamerna tycker att du borde ha på dig. När man har kommit så långt kan man verkligen känna efter och komma fram till vad det är för stil man faktiskt har.

Oavsett vilken klädstil eller trend man väljer att klä sig efter så vill man ofta ändå vara åtminstone lite egen och unik i sin stil. Genom att ägna sig åt smyckestillverkning, sömnad eller annan pysslig syssla kan man sy om och sy in kläder som man redan har, förändra smycken man redan har eller köpa berlocker etcetera och tillverka helt egna, unika smycken. Att ha en hobby som dessutom gör att du får utlopp för din kreativa och skapande sida samtidigt som den ger din garderob en spännande och egen touch.