Moderiktiga barn

Är man en moderiktig mamma smittar det lätt av sig på hur man klär sina barn, och vilken syn de senare får på kläder, mode och stil då de blivit tillräckligt stora för att bestämma själv. Men visst, är man en mamma som älskar kläder, skor och väskor är det rätt självklart att man även älskar att klä sitt barn fint. Dessutom har det blivit allt mer populärt att faktiskt bry sig om vad man sätter på sin lilla tjej eller kille och ge dem nästan som en egen stil.

Tillgänglighet

I och med att det blivit så populärt har det kommit massor av olika märken med fina barnkläder och det kan nästan vara lite svårt att hitta något fint, för det finns så många ställen att kolla på. Smartkid har coola barnkläder för alla stilar, ett ställe där alla kan hitta något alltså. Dessutom är det smidigare att vända sig till en webbshop som Smartkid där allting är istället för att springa runt på stan i en evighet efter en tröja. Sen har det ju såklart sin charm att gå runt och känna på material och prova kläderna, men det kanske är något som man ska spara tills ens son eller dotter blir lite äldre och inte avbryter shoppingturen med ett långt gallskrik.

Något som är viktigt att tänka på är att barnen själv får bestämma vad de ska bära när de känner att de vill göra det. Ingen förälder bör bestämma hur ett barn ska uttrycka sig, femåring som femtonåring. Visst är det bra att styra dem under deras yngre år men sen ska de få utveckla sin egen stil i sin egen takt. Det är trots allt i kläder man uttrycker mycket av den man är och det handlar i grund och botten om mycket mer än bara en tygbit. Det handlar om identitet.