Snygga och bekväma mammakläder

När man väntar barn växer magen och ens ursprungliga klädesplagg sitter inte längre som de ska. Då blir det lätt så att man börjar gå omkring i gamla slitna mjukisar som ofta sitter löst om magen och som är bekväma att röra sig i. Det värsta är att man allt som oftast känner sig tjock och ful när man går omkring i gamla, urtvättade klädesplagg och det är väldigt sällan de talar till ens fördel. Men det finns hopp! Köp här och få hem riktigt snygga mammaplagg som dessutom är väldigt bekväma. Förutom att beställa hem fina plagg till dig själv kan du även beställa hem matchande kläder till ditt/dina barn. Det finns även plagg som underlättar för dig som ska amma ditt barn när du befinner dig någon annanstans än i ditt eget hem.

Amning

På tal om att amma så är det är väldigt hett diskussionsämne just nu. Hur länge ska man amma sitt barn? Och är det okej att amma på offentliga platser så som restauranger, butiker och i kollektivtrafiken? Vissa tycker att det är fint och naturligt medan andra blir illa till mods och känner sig lite obekväma. Därför kan det vara bra att investera i amningsvänliga klädesplagg som underlättar amningen för dig och ditt barn.

Amningsdebatten har länge gått het, både i Sverige och utomlands. WHO rekommenderar att man helammar under barnets första sex månader och ammar som komplement till övrig föda i upp till två år eller längre. Den rekommendationen har blivit kritiserad för att den egentligen inte borde gälla industriländer.”

Oavsett hur länge du väljer att amma ditt barn och vart du gör det så är det viktigt att du mår bra och trivs i din roll som mamma. Och det gör du när du klär dig i plagg som får dig att känna dig både bekväm och lyxig.