Skaffa tillbehör till din nya iPhone 14

Ska du skaffa den nya iPhone 14? Allt pekar på att det här kommer att vara en högkvalitativ mobil för de som vill ha det absolut bästa och varför inte investera i att skaffa en riktigt bra telefon när detta är ett verktyg som du använder varje dag? När du skaffar en riktigt bra mobiltelefon är det dock också bra att tänka ett steg längre och att utrusta den på bästa möjliga sätt.

Något som vi alla vill undvika är att vår ny telefon tar skada och det kan därför vara en bra idé att kolla upp vad det finns för olika skal till iPhone 14 Pro, för att mobilen inte ska behöva bli utsatt för repor och skador helt i onödan. Men har du tänkt på att du kan göra mer med skalet än att enbart se det som ett praktiskt skydd? Titta igenom vilka skal som finns på marknaden, och välj utifrån ett estetiskt perspektiv också.

Välj rätt skal till din iPhone 14

Vissa tänker sig att de skaffar ett enda skal och sedan använder det hela tiden, men då skal inte är särskilt dyra går det även utmärkt att skaffa flera stycken och matcha dem med olika klädesplagg eller till olika situationer. Många väljer ett helsvart skal, men det är mycket populärt att välja färglada alternativ som verkligen sticker ut och fungerar väl med vad du har på dig – antingen matchande eller som en accentfärg. Något som också kan vara bra att tänka på är hur lätt skalet är att greppa.

Prova också på andra tillbehör

Utöver det skyddande skalet, som de allra flesta väljer att skaffa till sin telefon, finns det också många andra typer av tillbehör beroende på vad du har för särskilda behov eller intressen. Några typer av tillbehör är till exempel trådlösa laddare, selfie-pinnar och powerbanks, som alla är väldigt praktiska. För dig som reser mycket via bil kan det också exempelvis vara en bra idé att skaffa ett stativ som håller upp mobilen inne i bilen, så att du lätt och smidigt kan använda den som GPS.