Skaffa en Panasonic luftvärmepump

Har du funderat på att köpa en luftvärmepump? Att välja en från Panasonic ger många fördelar ekonomiskt. Med denna pump kan du minska dina uppvärmningskostnader och leva mer miljövänligt, då den använder lagrad solenergi och skapar varmvatten och värme.

En Panasonic luftvärmepump ger effektivt ditt hem värme ända ner till tjugo, tjugofem eller trettio minusgrader. Men de är ändå miljövänliga, som exempelvis CZ-modellerna som har ett bättre köldmedium. Pumparna är anpassade till vårt nordiska klimat och kan även användas när du behöver kyla ner hemmet på sommaren.

Värmepumpens funktion

En värmepump tar upp värmen från luften och skickar den vidare till ditt hus som värms upp. Den minskar inte husets energibehov, men mängden köpt energi minskar vilket ger en lägre uppvärmningskostnad. Genom att köpa förnyelsebar el kan du minska koldioxidutsläppen som kommer från värmepumpens elanvändning.

Stort intresse för luftvärmepumpar

Under föregående varma sommar ökade försäljningen av luftvärmepumpar kraftigt i Finland. Både vinterkyla och sommarhetta kan komma som en överraskning för konsumenterna, och de får då bråttom att skaffa värmepump. En luftvärmepump är en långsiktig lösning vilket även är kostnadseffektivt och miljövänligt.

Spara på elen

Happy,Woman,Holding,Air,Conditioner,Remote,ControlMed en luftvärmepump behöver du inte göra bruk av stora mängder energi för att skapa värme i din villa eller ditt sommarhus. Luftvärmepumpen måste dock vara anpassad för vårt nordiska vinterklimat, annars kan du gå miste om den förväntade energibesparingen. En fördel är att välja Panasonics luftvärmepump som just har en god anpassning till vår nordiska väderlek. För att spara på miljön och sänka kostnaderna ytterligare kan du: Byta till lågenergilampor, dra ur kontakten på alla apparater när du inte använder dem och släcka lamporna, dra ifrån gardinerna och utnyttja dagsljuset. Genom att byta till en luftvärmepump kan du dra ner uppvärmningskostnaden för ditt fritidshus med mer än hälften. Investeringen är förhållandevis liten ekonomiskt sett, och återbetalningstiden är kort då du kan spara flera tusenlappar varje år. Investeringen är inte bara smart ekonomiskt utan bidrar också till ett bra inomhusklimat. Den renar luften effektivt och värmer och kyler luften efter behov. Med en Panasonic luftvärmepump får du en hemtrevlig miljö både i sommarstugan, villan och fjällstugan.