Våga bära det du vill

När det kommer till mode och kläder så är de snyggaste människorna man möter dem som vågar tro på sin stil och bära just de kläder som de vill.

Då sträcker de sina ryggar och man går med en helt annan självsäkerhet än om man klär sig i kläder som man inte känner sig bekväm i. Det får vara hur moderiktiga som helst men kan man inte bära upp det så kommer det aldrig falla snyggt. Det härliga är att du kan bära allt, och allt kan se snyggt ut – bara du vågar tro på det. Men hur ska du göra det?

Allt börjar hos dig

Ja, allt börjar faktiskt hos dig. Försök att först strunta i vad det är för mode som gäller just nu och bara tänk på vad det är som du trivs allra bäst i. Det kan man alltid förstärka och piffa till. Vem säger att man inte kan bli snygg i ett par röda byxor med en rosa mjukiströja? Allt handlar om att man själv ska tycka att man är grym för då kommer man även att utstråla det.

Några tips på vägen

  • Ett otroligt enkelt tips är att vara otroligt snygg under dina kläder: att bära underkläder som du känner är att dö för. Om det har vi skrivit mer om här. För det blir en helt annan känsla om man bär runt på snygga kläder under sina kläder som ingen ser men som du vet att du har.
  • Ta en närmare koll på dina idoler och personer som inspirerar dig. Hur klär dem sig?
  • Sno på! Det finns inget bättre än att sitta på en uteservering och spana in tuffa människor för att sedan kopiera deras stil. Våga! Snart kommer det vara du som går förbi och någon härmar dig!
  • Utmana dig själv genom att välja ut en outfit som sticker ut lite och som du skulle vilja ha. Testa hur det känns att ha den på dig så kommer du märka att du blir mer självsäker och att du sedan successivt kommer att ändra din stil och våga bära mer av det du vill.