Enkla knep för att bilen ska bli som ny

Vem har inte drömt om det där häftiga vrålåket som du kan glida runt i på vägarna och vara riktigt stolt över. Nu kan drömmen bli verklighet och det behöver inte kosta skjortan. Med enkla små designknep kan du lyxa till din bil ordentligt!

Att fixa till bilen kan vara allt från att få den tvättad till att byta motor för lite extra fart. Det är bara du som bestämmer hur mycket tid och pengar du vill lägga på att få till drömåket. Små enkla saker som kan göra att bilen ser helt ny är till exempel att byta fälgar. Hitta snygga fälgar av hög kvalitet såsom fälgar från MAK som du enkelt fäster själv på hjulen.

Prylarna som är ett måste för den coola bilen

bilNuförtiden finns det mängder med coola saker du kan installera i din bil, en hel del som är väldigt onödigt men också en hel del som kan förgylla tillvaron. Vad sägs till exempel om att installera en tv-skärm i taket? Perfekt för barnen som vill underhållas i baksätet. Anser du att det är lite för mörkt i vårt land finns det häftiga extraljusen du kan installera på taket som lyser upp det mesta.

Var förutseende för att hålla bilen fräsch

Det är få saker som får bilen att se så gammal ut som rost. Genom att tänka efter lite kan du undvika att få dessa tråkiga fläckar. Bland annat är det viktigt att du tvättar bilen med jämna mellanrum.

”Att regelbundet tvätta bilen är en nödvändighet för en rostfri bil. Smuts och damm binder fukt och påskyndar rostangreppen.” Enligt Aftonbladet.

Använda gärna vax efter tvätten då detta lägger sig som ett skyddande lager på karossen.