Unna dig en minisemester på spa

Att åka iväg på en minisemester i en annan stad är ett bra sätt att koppla av. Att checka in på ett spa en helg är bra för ditt välmående och gör att du kan lämna vardagens stress ett tag. För maximal avkoppling är det bäst att åka till en annan svensk stad. Se även till att vara borta minst två nätter för att ge dig själv tillräckligt med tid för avkoppling.

Få saker är så avslappnande som en spaweekend. Du behöver inte flyga till ett annat land för att få lyxiga spabehandlingar av högsta kvalitet. Det finns många bra guldkorn i Sverige, exempelvis Kokpunkten i Västerås. Här kan du läsa mer om hur du bäst unnar dig en minisemester på spa.

Åk till en annan stad

Young,Couple,Receiving,Head,Massage,At,Beauty,SpaDet bästa sättet för att snabbt komma bort från vardagsstressen är att åka till en annan svensk stad. Du behöver inte krångla till det och åka långt bort för att uppnå fullkomlig avkoppling. Att åka på spa i Västerås är ett utmärkt sätt att få den rätta semesterkänslan. Västerås är en mysig stad vid Mälarens strand. Västerås ligger endast 1.5 timmar från Stockholm vilket gör det till en perfekt weekenddestination för dig som vill fly storstadspulsen. Hos Elite Stadshotellet Västerås kan du njuta av både hotell och spa. Hotellets fantastiska spaavdelning Kokpunkten erbjuder bland annat:

  • Bastu
  • Aromapool
  • Upplevelseduschar
  • Jetstreams
  • Avslappnande behandlingar

Boka en massage för att må bättre och stressa ner. Studier visar att massage har många positiva hälsofördelar och kan bland annat minska stress och ångest.

Boka minst två nätter

Det är viktigt att du ger dig själv tillräckligt med tid för att koppla av. Gör inte misstaget att stressa på din minisemester, utan se till att boka åtminstone två nätter så att du har tid att komma till ro. Att känna sig stressad kan bero på flera saker, bland annat för mycket att göra på jobbet eller hemma. Stress kan leda till många olika besvär, exempelvis trötthet, försämrad immunförsvar och sömnsvårigheter. En minisemester på spa kanske inte trollar bort vardagsstressen, men några dagars avkoppling kan göra dig bättre rustad för vardagen.