Trendiga vinterplagg 2020

Vintern innebär shopping av vinterplagg och det är inte alltid de roligaste plaggen att inhandla. Men eftersom trendspanarna har god koll även på vinterjackor och ytterrockar så kan du numera köpa kläder som både värmer och ser coola ut. Så vilka är trenderna för 2020?

Oversize är en genomgående trend i de flesta kläder under vintern 2020 och har så gällt en tid. Detta gäller även jackor. Stora puffers, långkappor och bylsiga bombers med asymmetri står sig stadigt. Hitta din vinterjacka från na-kd så kan du vara säker på att vraka från ett brett urval.

hängande pälsarTrender 2020

Vintern 2020 bjuder på ett stort urval av ytterplagg som du kan köpa olika av för lite mer omväxling under den gråtrista årstiden.

Teddyjackan

Börja till exempel med en gosig teddyjacka som har samma material som i ett gosedjur. Vill du vara äkta lurvig kan du istället köpa jackor med fårskinn, så kallade sherling. Jackan påminner ofta om en bikerjacka med bälten och intressanta sömmar. För extra värme och skydd från kyla – välj en variant som går ned över rumpan.

Se det som läder

I övrigt gäller mycket läderimitation i ytterplaggen under 2020 och även i underdelar som byxor och kjolar. Det kan handla om trenchcoats, utility-jackor eller längre rockar. Ett sparsamt och hållbart alternativ för dig som inte har råd att slänga ut 10 000 kronor på den äkta varan. Läs ur artikeln ovan:

Veganmode är hett och allt fler designers väljer alternativ till fjädrar, äkta skinn och päls

Parkas

Coola och fashionabla parkas hittar alltid hem i det skandinaviska klimatet. Många fickor, D-ringar, huvor, funktionalitet och futuristiska tyger är pricken över i:et här. Dagens parkas kan lika gärna användas till den enklaste av vardagar som den kan bäras till en fest för att hålla outfiten under varm och go’.